Jajeczna pasta do chleba

Pyszna pasta do każdego rodzaju chleba..


Składniki:

- 5 jajek
- 4 rzodkiewki
- 1 mała cebula
- 1 ząbek czosnku
- sól, pieprz
- 2 łyżki majonezu

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo i pokroić w małą kosteczkę. Rzodkiewkę i cebulę również pokroić w małą kosteczkę. Czosnek przecisnąć przez praskę. Wszystkie składniki przełożyć do miski, dodać majonez, sól, pieprz i wymieszać. Smarować chleb i śniadanie gotowe. Śniadanie mistrzów

Komentarze

  1. Odpowiedzi
    1. może mieć rózne dodatki, a i tak będzie smaczna :)

      Usuń
  2. Super przepis !! Uwielbiam pasty jajeczne,a z tych gotowych smakuje mi tylko SEKO. Pozostałe mają jakiś dziwny posmak octu, a ta jako jedyna jest taka "domowa" i bardzo dobrze przyprawiona.

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Popularne posty