środa, 14 maja 2014

Paprykowa sałatka

Szybko, prosto i smacznie... Na przekąskę lub kolacje.


Składniki:

- 1 papryka czerwona
- 1 papryka żółta
- puszka kukurydzy
- 4 jajka
- por biała część
- sól, pieprz
- 3 łyżki majonezu


Przygotowanie:

Jajka ugotować, obrać i pokroić w kostkę. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Papryki i por kroimy w kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do miski, posypujemy solą, pieprzem, dodajemy majonez, mieszamy i zajadamy.




Smacznego... Zastąp słoik pysznym daniem - II edycja

1 komentarz:

Sałatka z rozszponki i jajka

Dzisiaj na kolację polecam sałatkę fit. Jeśli dbamy o linię to ta sałatka jest dla was idealna. Ostatnio dużo zwracam uwagę na to co jemy i ...