Składniki:
- 200 g makaronu sphagetti
- 250 g truskawek
- 1 duży banan lub 2 małe
- 1 szklanka jagód
- 1 łyżeczka cukru waniliowego
- 1 serek waniliowy homogenizowany (200g)
Przygotowanie:
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.
Truskawki myjemy, obieramy z szypułek, przekładamy do wysokiego naczynia. Banana obieramy, kroimy w plastry i przekładamy do truskawek. Miksujemy blenderem. Dodajemy jagody, cukier waniliowy, serek homogenizowany i mieszamy. Polewamy makaron i podajemy.
Smacznego...
Sama nie przepadam za makaronami z sosami na słodko.
OdpowiedzUsuńMój mąż też nie lubi, a ja bardzo, każdy ma inny gust :)
UsuńJakbym wróciła do dzieciństwa;))
OdpowiedzUsuńpysznie...!!!!
OdpowiedzUsuńdziękuję, było smacznie :)
Usuń