Bardzo dobra dla miłośników kalafioru...
Składniki:
- kalafior
- mały słoik pieczarek w occie
- 20 dag fasolki szparagowej zielonej
- 4-5 jaj ugotowanych na twardo
- majonez
- sól
- przyp. curry
Przygotowanie:
Kalafior podzielić na różyczki i obgotować w wodzie 2 minuty. Pieczarki pokroić na 4 części. Fasolkę ugotować i pokroić na 3 cm kawałki. Jajka pokroić w kostkę. Dodać majonez, sól i posypać curry. Wymieszać.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Sałatka z rozszponki i jajka
Dzisiaj na kolację polecam sałatkę fit. Jeśli dbamy o linię to ta sałatka jest dla was idealna. Ostatnio dużo zwracam uwagę na to co jemy i ...

-
Tą sałatkę jadłam kiedyś na weselu, postanowiłam odtworzyć jej smak. Składniki: - 3 średnie ziemniaki - 5 jajek - 3-4 ogórki kon...
-
Przepis na tę sałatkę znalazłam jakiś czas temu w gazetce z przepisami. Od tamtej pory robię ją co roku. Składniki są na około 6 słoików po...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz