środa, 29 lutego 2012

Sałatka meksykańska

Składniki:

 - pierś z kurczaka
- puszka ananasa
- puszka kukurydzy
- puszka czerwonej fasoli
- 2 saszetki ryżu
- 1 ząbek czosnku
- 1 papryka czerwona
- sól, pieprz
- dużo curry
- majonez

Przygotowanie:

Pierś z kurczaka ugotować w osolonej wodzie i pokroić w kostkę. Ryż ugotować. Paprykę i ananasa pokroić w kostkę. Połączyć wszystkie składniki. Czosnek przecisnąć przez praskę. Dodać sól, pieprz i majonez. Wymieszać.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Sałatka z rozszponki i jajka

Dzisiaj na kolację polecam sałatkę fit. Jeśli dbamy o linię to ta sałatka jest dla was idealna. Ostatnio dużo zwracam uwagę na to co jemy i ...