środa, 29 lutego 2012

Sałatka paprykowa

Składniki:

- słoik papryki konserwowej
- 20 dag żółtego sera
- 2-3 ogórki kiszone
- 4-5 jaj
- 2 cebule
- majonez
- sól,pieprz

Przygotowanie:

Cebulę obrać, drobno posiekać i sparzyć. Paprykę odsączyć i pokroić w paski, jaja ugotować na twardo i pokroić w kostkę. Ogórki również drobno pokroić, a ser zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Wszystkie składniki delikatnie połączyć, przyprawić solą i pieprzem, wymieszać z majonezem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Sałatka z rozszponki i jajka

Dzisiaj na kolację polecam sałatkę fit. Jeśli dbamy o linię to ta sałatka jest dla was idealna. Ostatnio dużo zwracam uwagę na to co jemy i ...