Składniki:
- 4 łyżki majonezu
- 1 słoik fasolki szparagowej
- 1 czerwone jabłko
- 1 cebula
- 2 parówki drobiowe
- 150 g żółtego sera
- 1 łyżka posiekanego koperku
Przygotowanie:
Fasolkę osączyć z zalewy. Jabłko umyć nie obierać, pokroić w kostkę. Cebulę drobno pokroić. Parówki pokroić w plasterki. Żółty ser pokroić w kostkę. Dodać koperek. Wszystkie składniki połączyć z majonezem i wymieszać.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Sałatka z rozszponki i jajka
Dzisiaj na kolację polecam sałatkę fit. Jeśli dbamy o linię to ta sałatka jest dla was idealna. Ostatnio dużo zwracam uwagę na to co jemy i ...
-
Przepis na tę sałatkę znalazłam jakiś czas temu w gazetce z przepisami. Od tamtej pory robię ją co roku. Składniki są na około 6 słoików po...
-
Dzisiaj propozycja dla tych, którzy lubią leśne grzyby. Tarta jest bardzo smaczna, idealna na piątkowy obiad. Składniki: - 400 g le...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz