wtorek, 28 lutego 2012

Sałatka z kalafiora

Bardzo dobra dla miłośników kalafioru...

Składniki:

- kalafior
- mały słoik pieczarek w occie
- 20 dag fasolki szparagowej zielonej
- 4-5 jaj ugotowanych na twardo
- majonez
- sól
- przyp. curry

Przygotowanie:

Kalafior podzielić na różyczki i obgotować w wodzie 2 minuty. Pieczarki pokroić na 4 części. Fasolkę ugotować i pokroić na 3 cm kawałki. Jajka pokroić w kostkę. Dodać majonez, sól i posypać curry. Wymieszać.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Sałatka z rozszponki i jajka

Dzisiaj na kolację polecam sałatkę fit. Jeśli dbamy o linię to ta sałatka jest dla was idealna. Ostatnio dużo zwracam uwagę na to co jemy i ...