środa, 21 września 2016

Sznycle z indyka smażone na patelni grillowej

Dzisiaj polecam szybki obiad ze sznycli z indyka.



Składniki:

- 5 plastrów sznycli z indyka
- przyprawa do potraw z indyka
- oliwa z oliwek
- patelnia grillowa do smażenia

Przygotowanie:

Plastry indyka myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym. Lekko rozbijamy tłuczkiem do mięsa i posypujemy przyprawą. Odstawiamy do lodówki na około 2 godziny. 
Następnie rozgrzewamy patelnię grillową, polewamy oliwa z oliwek i smażymy sznycle na rumiano. 
Podajemy z ulubionymi dodatkami.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Sałatka z rozszponki i jajka

Dzisiaj na kolację polecam sałatkę fit. Jeśli dbamy o linię to ta sałatka jest dla was idealna. Ostatnio dużo zwracam uwagę na to co jemy i ...