sobota, 16 sierpnia 2014

Surówka na grilla

Pyszna i zdrowa surówka na grilla, do obiadu lub jako samodzielna przekąska.




Składniki:

- 1 kapusta pekińska
- 1 czerwona cebula
- 1 ogórek wężowy
- 1 czerwona papryka
- pół pęczka koperku
- sos sałatkowy koperkowo-ziołowy

Przygotowanie:

Kapustę poszatkować. Ogórka obrać i pokroić w kostkę. Cebulę czerwoną i paprykę również pokroić w kostkę. Koperek posiekać. Wszystkie składniki przełożyć do miski. Sos przygotować według przepisu na opakowaniu, polać warzywa, wymieszać. Podawać do dań z grilla lub do obiadu.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Sałatka z rozszponki i jajka

Dzisiaj na kolację polecam sałatkę fit. Jeśli dbamy o linię to ta sałatka jest dla was idealna. Ostatnio dużo zwracam uwagę na to co jemy i ...