piątek, 9 maja 2014

Wiosenna surówka z fetą

Zdrowo i smacznie...


Składniki:

- pół główki sałaty lodowej
- pęczek rzodkiewek
- 1 ogórek zielony
- sera feta - 1 kostka
- sól, pieprz
- 1 łyżka oleju rzepakowego

Przygotowanie:

Kapustę rwiemy na mniejsze kawałki. Rzodkiewkę kroimy w kostkę. Ogórka obieramy i kroimy w kostkę. Ser feta również kroimy w kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do miski, posypujemy solą, pieprzem, polewamy olejem, mieszamy i podajemy.

Smacznego... Zastąp słoik pysznym daniem - II edycja Piknik majowy

2 komentarze:

Sałatka z rozszponki i jajka

Dzisiaj na kolację polecam sałatkę fit. Jeśli dbamy o linię to ta sałatka jest dla was idealna. Ostatnio dużo zwracam uwagę na to co jemy i ...