piątek, 10 stycznia 2014

Pasta z makreli z ogórkiem

Przepis na tą pastę znalazłam w przepisach Benki jest szybka, prosta i smaczna. Świetny pomysł na zwykłą makrelę.



Składniki:

-makrela wędzona
-2-3 ogórki konserwowe
-łyżka musztardy
-łyżeczka majonezu

Przygotowanie:

Makrelę obieramy ze skóry,oczyszczamy z ości,przekładamy do miski i rozgniatamy widelcem,ogórki kroimy w drobną kostkę, dodajemy musztardę, majonez. Mieszamy i smarujemy chlebek. 

Smacznego...

2 komentarze:

  1. Taka pasta jest super, ja dodaję jeszcze gotowane jajka :)

    OdpowiedzUsuń
  2. dziękuję :) ja mam jeszcze jeden przepis, ale z ogórkami kiszonymi, jajkami i szczypiorkiem

    OdpowiedzUsuń

Sałatka z rozszponki i jajka

Dzisiaj na kolację polecam sałatkę fit. Jeśli dbamy o linię to ta sałatka jest dla was idealna. Ostatnio dużo zwracam uwagę na to co jemy i ...