Idealna do obiadu jak i na przekąskę.
Składniki:
- 400 g białej kapusty
- 1 duża marchewka
- 2 łyżki majonezu
- sól, pieprz
Przygotowanie:
Kapustę drobno poszatkować. Marchew obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Składniki przełożyć do miski, dodać przyprawy, majonez i wymieszać.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Sałatka z rozszponki i jajka
Dzisiaj na kolację polecam sałatkę fit. Jeśli dbamy o linię to ta sałatka jest dla was idealna. Ostatnio dużo zwracam uwagę na to co jemy i ...
-
Tą sałatkę jadłam kiedyś na weselu, postanowiłam odtworzyć jej smak. Składniki: - 3 średnie ziemniaki - 5 jajek - 3-4 ogórki kon...
-
Przepis na tę sałatkę znalazłam jakiś czas temu w gazetce z przepisami. Od tamtej pory robię ją co roku. Składniki są na około 6 słoików po...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz