Torcik jogurtowo-jagodowy

Zapraszam na smaczny i lekki torcik.... Składniki: - 1 galaretka arbuzowa Winiary - 1 galaretka jagodowa Winiary - 300 g jogurtu naturalnego - 1 szklanka jagód ( mrożonych lub z domowego soku odsączone na sitku) biszkopt: - 2 jajka - 0,5 szklanki cukru - 2 czubate łyżki mąki - 2 łyżki mąki ziemniaczanej - 3 łyżki wody - 1 łyżeczka proszku do pieczenia - 2 łyżeczki cukru waniliowego Przygotowanie: Biszkopt: Mąkę przesiać razem z proszkiem do pieczenia. Żółtka utrzeć z cukrem pod koniec ucierania dodawać po łyżce wody. Z białek ubić sztywną pianę, wyłożyć na żółtka, dodać mąkę, cukier wanilinowy i lekko wymieszać. Ciasto wylać do formy wysmarowanej tłuszczem, wstawić do wcześniej nagrzanego piekarnika i piec około 20 minut w temp. 180 stopni. Wystudzić. Jogurt naturalny z galaretką: W szklance wody rozpuszczamy arbuzową galaretkę, jak będzie tężeć połączyć z jogurtem naturalnym i wylać na biszkopt. Wstawić do lodówki aby całk...