Jajecznicę uwielbiam od dzieciństwa.
Składniki na 1 osobę:
- 2 jajka
- 1 łyżka posiekanego szczypiorku
- szczypta soli i pieprzu
- odrobina tłuszczu do smażenia
Przygotowanie:
Jajka myjemy, osuszamy i wbijamy do miski. Roztrzepujemy, dodajemy szczypiorek, doprawiamy i smażymy według gustu mniej lub bardziej ściętą.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Sałatka z rozszponki i jajka
Dzisiaj na kolację polecam sałatkę fit. Jeśli dbamy o linię to ta sałatka jest dla was idealna. Ostatnio dużo zwracam uwagę na to co jemy i ...
-
Przepis na tę sałatkę znalazłam jakiś czas temu w gazetce z przepisami. Od tamtej pory robię ją co roku. Składniki są na około 6 słoików po...
-
Dzisiaj propozycja dla tych, którzy lubią leśne grzyby. Tarta jest bardzo smaczna, idealna na piątkowy obiad. Składniki: - 400 g le...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz