Polecam szaszłyki z kiełbasy. Smak upieczonych pieczarek i papryki na ruszcie rewelacyjny.
Składniki:
- 8 kiełbas na grilla u mnie regionalna z Biedronki
- 25 dag pieczarek
- 5-6 cebul
- 1 papryka
- przyprawa do grilla u mnie Kamis pikantna
- patyczki do szaszłyków
Przygotowanie:
Kiełbasę kroimy na 5 części, pieczarki kroimy na pół, paprykę w dużą kostkę. Cebulę obieramy i kroimy w talarki. Nabijamy na patyczek kolejno kiełbasa, cebula, papryka itd. Posypać przyprawą.
Piec na rozgrzanym ruszcie około 10 minut z każdej strony.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Sałatka z rozszponki i jajka
Dzisiaj na kolację polecam sałatkę fit. Jeśli dbamy o linię to ta sałatka jest dla was idealna. Ostatnio dużo zwracam uwagę na to co jemy i ...
-
Przepis na tę sałatkę znalazłam jakiś czas temu w gazetce z przepisami. Od tamtej pory robię ją co roku. Składniki są na około 6 słoików po...
-
Dzisiaj propozycja dla tych, którzy lubią leśne grzyby. Tarta jest bardzo smaczna, idealna na piątkowy obiad. Składniki: - 400 g le...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz