Karkówka w tej paście cebulowej jest naprawdę dobra. Polecam.
Składniki:
- 5 plastrów karkówki
- 2 łyżki ketchupu
- 3 łyżki oleju
- 1 cebula
- sól i pieprz
Przygotowanie:
Cebulę drobno posiekać, wymieszać z olejem i ketchupem.
Karkówkę lekko rozbić, oprószyć solą, pieprzem i nasmarować pasta cebulową. Piec na rozgrzanym ruszcie 15 - 20 minut. Często obracając.
.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Sałatka z rozszponki i jajka
Dzisiaj na kolację polecam sałatkę fit. Jeśli dbamy o linię to ta sałatka jest dla was idealna. Ostatnio dużo zwracam uwagę na to co jemy i ...
-
Przepis na tę sałatkę znalazłam jakiś czas temu w gazetce z przepisami. Od tamtej pory robię ją co roku. Składniki są na około 6 słoików po...
-
Zapraw ogórków ciąg dalszy. Proponuję ogórki pikle z ketchupem. Z tej zalewy wyszło mi 20 słoików różnej wielkości np. od dżemu, majone...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz